Elke motorrijder of scooterrijder zal het direct herkennen: vliegen, muggen, wespen, hommels en insecten waar biologen de naam niet van kennen op je vizier. Hinderlijk voor het zicht tijdens het rijden en eenmaal opgedroogd zeer hardnekkig om te verwijderen. Maar hoe kun je je motor vizier schoonmaken?

Maar hoe kun je die insecten nu snel van je helm vizier schoonmaken? 

Je verwijderd karkassen, stuifmeel en bloedspetters heel eenvoudig van je vizier met een insectenreiniger en een microvezeldoek. Onze insectenreiniger is volledig veilig te gebruiken om zowel je motor, helm als je vizier schoon te maken. Spray de insectenreiniger op een afstand van ongeveer 30 centimeter op je vizier. Laat dit maximaal 2 minuten inwerken (niet in de volle zon) en verwijder de insecten gemakkelijk met een microvezeldoek van je vizier. In principe is je vizier nu al helemaal schoon, maar nog niet perfect streeploos. Hiervoor gebruik je de vizierreiniger en een vizierdoek. Spray de vizierreiniger ook op een afstand van ongeveer 30 centimeter op je vizier en wrijf dit direct uit met een vizierdoek. Hierdoor krijg je een perfect en streeploos resultaat en kan je al rijdend op je motor weer genieten van het uitzicht wat je hebt.  

We verkopen onze vizierreiniger voor onderweg en insectenreiniger voor onderweg ook in handige 50ML verpakkingen, zodat je deze ook gemakkelijk kan meenemen onderweg om je helm vizier te kunnen schoonmaken tijdens een mooie tourrit. 

Correct gebruik

Voor een correct gebruik spray je het vizier vochtig, maar niet zeiknat. Dit geldt voor zowel de insectenreiniger als met de vizierreiniger. Het werkt daardoor namelijk niet nog beter, je verbruikt alleen meer en daar wordt je portemonnee dan weer niet gelukkig van. 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Motorschoonmaken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 47 reviews.