✔  Tijdelijk 20% korting met code najaar20

Mooie cadeaus voor de motorrijders

HELP! Je zoekt een cadeau. Hij is geslaagd voor zijn motorrijbewijs! Zij heeft haar examen gehaald! Of misschien gaat het om een verjaardagscadeau, huwelijkscadeau. Of gaat het om een Sinterklaascadeau of het is bijna kerst en er moet nog iets onder de boom. Kortom genoeg situaties waarbij je aan de slag mag om een leuk cadeau te vinden. Hoe vaak stel je jezelf de vraag wat moet ik toch voor cadeau kopen? Waar houd iemand van? Wat zijn de hobby’s en wat vindt hij leuk? Als diegene waarvoor je een cadeau zoekt op een motor rijdt, dan heb je geluk en ben je bij ons aan het juiste adres! In deze blog en helemaal onderaan deze pagina vind je alle cadeau pakketten in verschillende prijs categorieën welke wij verkopen.

De mooiste sinterklaas en kerstcadeaus voor je motorfiets

Sinterklaas cadeau voor in de surprise voor de motorrijder

December, niet alleen de maand dat het kouder wordt, we steeds minder zonlicht zien en je minder motorrijders ziet, maar ook voor vele een feestmaand, met sinterklaas en kerst in het vooruitschiet.  Een gezellige tijd die in het teken staat van vrienden, familie én cadeaus. En ook de motorrijder heeft een wensenlijstje met cadeaus, maar kom er maar eens achter wat er precies op dat wensenlijstje staat. Wat ga je nu onder die kerstboom leggen? Welk cadeau past er in jouw sinterklaas surprise? Gelukkig kunnen wij je helpen aan het mooiste sinterklaas of kerstcadeau voor de motorrijder. Een motorrijder is immers trots op zijn motor en laat die maar wat graag aan iedereen zien. Om je motor vol trots aan iedereen te laten zien, moet hij wel schoon zijn. Laat jij daar nu net het mooiste cadeau voor gevonden hebben! Speciaal voor de motorrijder die in de winter doorrijd of voor de motorrijder welke zijn motor laat overwinteren in de winterstalling hebben we een speciaal pakket ontwikkeld: het Winter was pakket. In dit pakket zitten de foamer, de extra schuimende motorshampoo, de motor wax met Carnauba, een vizierreiniger, een vizierdoek, de spons en een microvezeldoek!

Speciaal voor de kerst en sinterklaas doen we er nog een mooie brandstofmeter mok bij. Met deze mok kan je aan de hand van de brandstofmeter erop zien hoe vol je beker nog zit. Wij verpakken dit pakket in een mooie sinterklaas of kerstverpakking, zodat het cadeau zo onder de boom kan of in de surprise verwerkt kan worden. Kortom een leuk en mooi verpakt cadeau, waar elke motorrijder absoluut blij mee gaat zijn!

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van Motorschoonmaken.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 46 reviews.